Partner
#minvätternrundan

Blocket - Partner
#minvätternrundan

Besök Blocket

Sveriges största marknadsplats på nätet

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 16 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Sveriges alla vägar stod tomma i cirka en månad.

På Blocket säljs över hundra tusen cyklar varje år. Efterfrågan är stor där åtta av tio cyklar får en ny ägare redan inom en vecka och i Sverige ökar intresset dag för dag när allt fler upptäcker hur bra det är att handla begagnat - för miljön och plånboken.

Hitta din nästa cykel på Blocket Cykling

Är du ute efter en ny cykel? Gå in på Blocket Cykling, Sveriges stora begagnatsajt för cyklar.

Bakom sajten står Vätternrundan och Blocket och målet är att främja en hållbar cykelhandel samtidigt som vi vill kunna erbjuda cyklar till priser som gör att fler kan cykla.

Hitta din nästa cykel