Partner
#minvätternrundan

Crescent - Partner
#minvätternrundan

Besök Crescent

Crescent x Vätternrundan

Crescent har en lång historia som samarbetspartner till Sveriges största motionslopp på cykel – Vätternrundan. Under de 54 år som Vätternrundan har funnits så har Crescent varit med och utvecklat denna folkfest på cykel. Innan, under och efter Cykelveckans olika lopp finns Crescent med som kunskapsspridare när det gäller allt vad cykling heter.

Se Crescents racers här

Hitta cyklisterna och vinn sommarens smartaste elcykeltur!

Under Cykelveckan arrangerar Crescent tillsammans med Vätternrundan en tävling där du kan vinna en Smart elcykel att ”cykelhemestra” med under juli månad. Crescents uppkopplade elcyklar är tryggare, säkrare och har smarta funktioner som du når enkelt via en app i mobilen.

Koppla upp er mot koppla.crescent.se och hitta tre cyklister (🚴) på hemsidan. När det är gjort klistrar du in skärmdumpar på cyklisterna i ett mail tillsammans med en motivering till varför just du ska vinna cykeln och skickar alltsammans till marknad@cycleurope.se.

Tävlingen pågår 7-14 juni, och det finns två (2) Smarta elcyklar att tävla om. Lycka till👏

Vinnarna är utsedda: Stort och varmt grattis säger vi till David Palm och Amanda Björnritz. Ha en fin "cykelhemster".

Aktuella erbjudanden

 • Just nu
  12999:-

  CRESCENT Giga G30

  G30 är en lätt och snabb racercykel för ambitiösa motionärer – perfekt om du vill cykla mer och börja köra motionslopp. Cykeln har lätt, stark aluminumram utrustad med Shimanos 105-grupp och komponenter som ger en skön sittställning. Den är ett bra val oavsett om du cyklar för att må bra eller har siktet inställt på att genomföra en klassiker. Den lätta och starka aluminiumramen är utrustad med kolfibergaffel. Ramen har geometri med väl avvägd balans mellan komfort och prestanda, samt fullt integrerad vajerdragning.

  Köp
 • Just nu
  9999:-

  CRESCENT Giga G40

  G40 är en bekväm, snabb racercykel för dig som vill börja träna regelbundet. Lätt, vridstyv ram i kombination med Shimanos Tiagragrupp och komponenter ger bra komfort även på långturer. Instegsracer som kan ta dig ut på många sköna träningsrundor. Lätt och stark aluminiumram med kolfibergaffel. Geometri med väl avvägd balans mellan komfort och prestanda – samt fullt integrerad vajerdragning.

  Köp