Partner
#minvätternrundan

Hjärt-Lungfonden - Partner
#minvätternrundan

Besök Hjärt-Lungfonden

Cykla för covid‑19

Cykla Min Vätternrundan och hjälp oss kraftsamla mot covid-19 och hjärt- och lungsjukdom. Hjärt-lungsjukdom är vår tids största folksjukdom och människor i dessa riskgrupper drabbas hårdare av covid-19 än andra. Vi kraftsamlar nu tillsammans med Vätternrundan för att kunna dela ut extra anslag till forskning kring covid-19 och hjärt-lungsjukdom. Vårt mål är att samla in 5 miljoner kr innan sommaren. Hjälp oss att nå dit genom att cykla för de som inte kan. Starta en egen insamling och be familj och vänner att ge en gåva – kanske en krona för varje härlig kilometer du cyklar i Min Vätternrundan.

Starta din insamling här

Vinn en cykelresa till Cypern!

Var med i Cykelmiljonen och vinn en cykelresa till Cypern hösten 2020 tillsammans med Sveriges trevligaste cykelteam – Ride For Life.

Tillbringa en hel vecka på Cypern med härlig cykling där flyg, bagage inkl. cykel, hotell och helpension ingår till ett värde av ca 19 000 kr.

Tävla genom att skänka valfritt belopp till Ride For Lifes insamling och motivera varför just du vill följa med till Cypern senast den 30 juni.

Läs mer och tävla här