Partner
#minvätternrundan

ŠKODA - Partner
#minvätternrundan

Läs mer

Cykling är en del av vårt DNA

Vår historia börjar nämligen med en cykel. Våra grundare Vaclav Laurin och Vaclav Klement tillverkade sin första cykel i hemstaden Mlada Boleslav i Tjeckien 1895. På samma adress bygger vi idag större delen av de en miljon bilar vi varje år säljer världen över. Cykling har självklart varit viktigt för oss sedan den dagen. Det är därför vi är officiell huvudsponsor till några av världens största cykelevenemang såsom Tour de France, Vuelta de la Espana och i Sverige, Vätternrundan.

För oss på ŠKODA är det självklart att vara en del av Vätternrundan och under den årliga Cykelveckan tillhandahåller vi som huvudsponsor hundratals ŠKODA-bilar till funktionärer, sjukvårdspersonal och supportteam.

Se våra bilar

Tagga #ride2unite och var med i utlottningen av två cykelhållare

ŠKODA har alltid arbetat för att cykelgemenskapen ska vara öppen, inkluderande, relevant och positiv. I dessa tuffa tider är vi ännu mer motiverade att fortsätta vårt arbete med att stödja cyklingen. Därför har vi lanserat #Ride2Unite som är ett initiativ som ska ena och sporra alla cyklister, de i karantän såväl som dem ute på vägarna. Var med du också genom att tagga dina cykelbilder med #ride2unite Den bästa bilden av cykelglädje belönar vi med två stycken cykelhållare till bilen.

Läs mer om Ride To Unite

Aktuella erbjudanden

  • Vinn din egen följebil under Min Vätternrundan

    Grattis till Emma Löfqvist som tog hem priset i vår och Vätternrundans tävling om en egen följebil. Emma debuterar som Vätternrundan-cyklist i år och slipper cykla ensam hemma i Närke. Med henne följer en ŠKODA Superb iV plug-in hybrid lastad med (bland annat) energi från Enervit, bananer, saltgurka, släta bullar, mosbricka, Hjo-lasagne och en egen hejarklack (tillika massör och chaufför). Vi vill även rikta ett stort och varmt tack till alla er som tagit er tid att skicka in motiveringar – väldigt ambitiösa, kreativa och fina motiveringar!